Published On: joi, feb. 15th, 2018

Alimente, îmbrăcăminte, rechizite şcolare şi dulciuri pentru 53 de copii din Răzvad

nichiduta.ro

Ce este mai frumos decât să fii alături de semenii aflaţi în situaţii dificile. Primăria comunei Răzvad în baza unui parteneriat încheiat cu OMV Petrom, a reuşit să aducă un strop de bucurie în sufletul a 53 de copii din Răzvad. Toţi cei 53 de copii au primit pachete consistente cu alimente, îmbrăcăminte, rechizite şcolare şi dulciuri
Valoarea fiecărui pachet s-a ridicat la suma de 850 lei. Primăria Răzvad a primit o donaţie de 10.000 de euro de la OMV Petrom, cu destinaţia de a ajuta aceşti copii care provin din familii nevoiaşe. Selectarea celor 53 de copii s-a făcut în baza unor anchete sociale. 40 dintre copii sunt beneficiari ai Centrului de zi din Răzvad iar ceilalţi 13 copii sunt şi ei tot din Răzvad şi provin din familii nevoiaşe: ” Pentru că ne pasă de oameni şi în alte momente, nu doar în preajma sărbătorilor( sau în vreo campanie electorală) împreună cu OMV am reuşit să ajutăm 53 de copii din familii nevoiaşe cu pachete consistente de alimente, rechizite şi haine!
Astfel încercăm să compensăm disconfortul creat cetăţenilor de către cei de la OMV, acesta fiind unul din multele proiecte începute cu aceştia pentru Răzvad si răzvădeni”, a declarat edilul Emanuel Spătaru.
OMV Petrom este unul dintre marii investitorii care are activitate pe raza comunei Răzvad. Pe lângă această acţiune umanitară, Primăria Răzvad în parteneriat cu OMV Petrom a reuşit să betoneze şi câteva străzi din comună.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro