Published On: vin, iun. 22nd, 2018

Alianţa PSD-ALDE a dat Legea sclaviei la români Uimitor, PNL şi USL, care se dau de ceasul morţii că sunt cei mai şcoliţi dintre proştii cu diplomă, au sprijinit necondiţionat iniţiativa pesedisto-aldistă, cu ajutorul udemeriştilor

nichiduta.ro

Ceea ce s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni este o dovadă în plus că politicienii, indiferent de culoarea politică, sunt toţi o apă şi un pământ. Mai pe înţelesul omului simplu, politicienii românii sunt cu toţii nişte javre ordinare.
Dar, să ne întoarcem puţin înapoi, în timp. Nu prea mult. Mai precis în 2016. Victoria din decembrie a PSD se datorează şi asistaţilor sociali cărora reprezentanţii primarilor sau chiar primarii personal, acolo unde s-a putut, le-a promis că, de vor vota PSD-ul, vor putea trăi liniştiţi, în continuare, din ajutorul social. Desigur, proştii şi fraierii au votat PSD-ul. După ce s-au numărat voturile şi s-au mai liniştit apele ca să nu le stea în gât mesele de Crăciun şi de Revelion, din 2017 PSD-ul şi aliaţii săi, ALDE şi UDMR s-au pus pe treabă în folosul clientelei lor, nu în folosul prostimii.
O scurtă digresiune: oare poporul va fi permanent marioneta partidelor de escroci? Dacă da, atunci nu putem afirma decât un lucru: poporul este alcătuit din fraieri şi escroci care ajunşi la putere, îşi bat joc prin rotaţie de proştii majoritari în popor.
Bun, revenind la subiect, PSD-ul trebuia să recompenseze clientela şi, prin intermediul Ministerului Muncii a propus un Proiect de lege prin care-i transformă pe beneficiarii de ajutor social în sclavi ai primăriilor şi ai firmelor locale care sunt preferatele primarilor. Te aşteptai la o oarecere opoziţie, da’ de unde: Proiectul de lege a fost votat în unanimitate de PSD, ALDE, UDMR, PNL şi USR. Gestul celor cinci partide confirmă că avem o clasă politică de căcat, pe care nu o doare nici cel puţin în cur de soarta sau nivelul de trai al oamenilor de rând. Veţi spune că limbajul eate dur şi indecent, dar nici nu merită să te exprim astfel la adresa unei clase politice care au făcut totul ca să se alegă praful şi pulberea de un popor care a dovedit mereu că nu este prost, ci prostit.
Revenind la subiect, trebuie precizat că Proiectul a fost iniţiat de patru reprezentanţi ALDE. Asta mai e cum mai e, dar doi reprezentanţi PNL, Raluca Turcan şi Florin Roman consideră că toţi copiii beneficiari de alocaţii fac parte din „grupul mafiot” al asistaţilor social. Totul se potriveşte la fix: lege a semnată de deputaţii ALDE este de fapt formularea identică a unei propuneri anterioare, iniţiată de PNL.
Să recapitulăm, după ce Ministerul Muncii a spus că vrea să ofere ajutor de stat pentru firme prin oferirea pe o perioadă de 5 ani a cate 500 euro/luna pentru fiecare şomer sau beneficiar de Venit Minim Garantat (VMG) angajat, sugerând cu dispreţ că „nu mai trebuie încurajată nemunca”, miercuri, 20 iunie, în plenul Camerei Deputaţilor, s-a adoptat cu majoritate de voturi iniţiativa legislativă privind modificarea şi completarea Legii 416/2001 privind venitul minim garantat.
Iniţiatorii
Dar să vă prezentăm geniile jigodismului la politicienii români, iniţiatori de legi care le face viaţa amară oamenilor de rând, deşi pentru că au creerul redus şi, în consecinţă gândesc puţin înainte de a vota, oamenii de rând îşi merită soarta:
Ică Calotă (fost PNL) a început ca şef de fermă IAS la Chilia Veche, după care a realizat acelaşi tip de activitate, din aceeaşi poziţie, la Ferma Danubius Zimnicea. Din 1993 a devenit administratorul unei firme private, iar din 2002 a ocupat postul de inginer de specialitate în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman. Din 2005, lucrurile au început să devină mult mai favorabile pentru viitorul parlamentar, pentru că atunci a devenit directorul general al Direcţiei Agricole Teleorman, iar în 2008 a devenit viceprimarul municipiului Alexandria, funcţie publică din care a plecat direct în Parlament. Prin Teleorman se spune că Ică Florică Calotă are, pe numele surorii sale, o firmă cu utilaje pentru deszăpezire, firmă care făcea lucrări împreună cu Primăria Alexandria pe vremea când Ică era viceprimar. Gurile rele spun că trecerea lui către partidul lui Tăriceanu a fost condiţionată tot de această afacere, pentru că numai din barca lui Tăriceanu mai putea prinde lucrări în colaborare cu administraţia actuală.
Avram Constantin (fost PC, fost PD, actual ALDE) – celebru pentru afacerile cu primăria şi traseismul politic. În 2010, pe când era consilier judeţean, a reuşit să-şi convingă colegii legislativului judeţean să ia bani de la alte localităţi şi să crească bugetul comunei unde firma sa avea o lucrare de peste 10 miliarde de lei. Mai mult decât atât, primarul comunei Berzunţi, unde Avram a cîştigat lucrarea, era unul dintre puţinii edili conservatori (adică PC) din judeţ, deci banii rămâneau în familie. Firma lui Constantin Avram, SC Consizo SRL semnase un contract de peste 10 miliarde de lei cu Primaria Berzunţi, cea pentru care Avram a cerut fonduri. Este vorba de contractul nr.79/18.01.2010 de alimentare cu apa a comunei, care a fost câştigat de asociarea de firme Consizo SRL si SC Eccor SRL, controlată de Corneliu Iacobov.
Tot în 2010, Constantin Avram obţinea cu firma lui milioane de lei de la Primăria Sectorului 2 din Bucureşti pentru reabilitări de blocuri. Mai ştiţi ce tunuri s-au dat atunci. Doar că după ce a obţinut contractile, Constantin Avram a construit câteva schele iar apoi a renunţat la lucrări. Oamenii s-au trezit că le plouă în casă, pereţii s-au umplut de mucegai iar zidurile apartamentelor şi schelele au devenit cuiburi pentru păsări. Pentru lucrările abandonate, Constantin Avram a luat în vremea aceea, adică acum 8 ani – opt milioane de lei pentru reabilitarea a nouă blocuri. În 2014 nici măcar unul nu era finalizat. Iar ca totul să fie clar, începând cu anul 2008 şi până în 2014 – firma deputatului Constantin Avram a obţinut peste 30 de contracte de reabilitare sau renovare pentru care a încasat 25 de milioane de lei. Totuşi, el nu a avut bani să plătească un credit de un million de dolari către Unicredit Titriac Bank. În ianuarie 2014, banca a cerut executarea silită pentru două imobile ce aparţineau deputatului Avram. Este vorba de un apartament situat în Bacău, în zona Tic Tac, şi vila familiei deputatului Constantin Avram de pe Calea Moldovei din Bacău. Preţul stabilit în ianuarie 2014 de executorii judecătoreşti pentru vilă a fost de 529.990 lei iar pentru apartamnent de 178.000 lei. Sursa. Deputatul ALDE de Suceava Ştefan Alexandru Băişanu a fost prins în 2017 în timp ce gonea printr-o localitate din judeţul Bacău cu viteza de 142 km/h. Poliţiştii au întocmit documentele pentru a-i ridica permisul de conducere şi pentru a-i aplica amenda cuvenită. Numai că, surpriză, parlamentarul sucevean nu a putut prezenta permisul de conducere, şi asta pentru că îl predase la poliţie cu câteva luni mai devreme, când a fost prins conducând cu viteză excesivă în judeţul Vrancea. Sursa. Fără nicio sursă de venit declarată în afară de salariul de profesor, Ştefan Alexandru Băişanu a devenit proprietarul unei vile în zona centrală a municipiului Suceava, pe strada 6 noiembrie, cu suprafaţa utilă de 460 de metri pătraţi. Băişanu mai deţine o casă de vacanţă la Suceviţa cu suprafaţa de 400 de metri pătraţi şi un spaţiu comercial în municipiul Suceava. În acte, Băişanu mai deţine două autoturisme BMW şi Audi. În declaraţia de avere, Băişanu a mai inclus bijuterii şi obiecte de artă în valoare de peste 100.000 de euro, un depozit bancar de peste 100.000 de euro şi împrumuturi acordate unor societăţi comerciale în valoare de 250.000 de euro. Asta în condiţiile în care împreună cu soţia în ultimii ani nu a declarat vreodată venituri totale care să depăşeasă 40.000 de lei.
Candidatul de pe prima poziţie pentru Camera Deputaţilor din partea ALDE, la alegeri, Marius Surgent, deţine un teren agricol, un apartament şi o Dacia Super Nova, iar potrivit declaraţiei de avere ca şi viceprimar al municipiului Deva a obţinut, înainte cu un an de alegeri peste 40.000 lei. Şi cum a ajuns deputat, hop-ţop a fost uns membru al Comisiei de Control SIE. Tot de atunci (presupun) nu se mai găseşte niciun fel de informaţie despre el şi viaţa lui anterioară, gol, zero, s-a şters tot.
Ultimul dintre iniţiatori este Dumitru Lovin. Cunoscut pentru proiectul care priveşte exploatări noi de resurse minerale, în inima parcurilor naturale şi ariilor protejate din România. Organizaţiile de mediu contestă însă iniţiativa, pentru că ar pune în pericol grav echilibrul ecologic al ariilor protejate şi sunt decise să se adreseze instanţelor de judecată, pentru a opri aplicarea ei. Proiectul lui Lovin (căci el este singurul initiator) modifică o Ordonanţă de Urgenţă din 2007, astfel încât să fie posibilă scoaterea unor terenuri din ariile protejate, pentru exploatări de resurse minerale, în baza unor licenţe anterioare anului 2007, exact anului în care România a aderat la Uniunea Europeană şi şi-a asumat protejarea acestor zone drept politică de stat.
Proştii de la capătul tunelului
Deci, ca să nu o mai lungim, pe scurt, ca să înţeleagă toţi fraierii: ce-au făcut aleşii noştri, toţi, ieri, joi 21 iunie 2018? Au votat o lege care va forţa oamenii (asistaţii sociali) să muncească pe nimic pentru capitalul privat sau pentru primar. Ineresant va fi cum se vor descurca primarii pesede, alde sau penele cu asistaţii de etnie romă?
P.S. Această ultimă ispravă politicienească este consecinţa nu a faptului că, dacă sunt majoritari în Parlament pot orice, ci este urmarea faptului că, înainte de a vota, românii nu mai gândesc cu creierul sau cu amintirea de creier, ci gândesc, unii cu burta, cei mai răsăriţi, alţii, cu organele de reproducere cere nu au reprodus niciodată citate memorabile, ci au reprodus doar permanent doar tonţi, fufe şi jigodii. Trăiască naţiunea română, căci fără ea n-ar trăi şi exista limbricii şi băşinile cu chip de om din politica românească.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro