ALEXNDRA GHIŢĂ A PLECAT ÎN TURCIA PENTRU MECIURILE NAŢIONALEI DE BASCHET

Mihai ROŞOIU

Reprezentativa feminină de baschet a României a plecat, pe 31 ianuarie înTurcia pentru ultimele meciuri din cadrul Grupei D din Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers. Conform calendarului competiţional, Acvilele pregătite de antrenorul Ayhan Avci se vor confrunta cu selecţionata similară a Cehiei, în data de 4 februarie, de la ora 14:00, şi cu naţionala Italiei, în data de 6 februarie, de la ora 20:00, toate partidele gazduite de „Ahmet Comert Sports Hall” din Istanbul fiind transmise în direct pe canalul oficial de youtube FIBA TV.
După două zile de pregătire în Capitală şi după ce a trecut de testările obligatorii RT-PCR impuse prin protocolul medical FIBA, naţionala feminină de baschet a României a plecat în această dimineaţă spre Turcia, gazda ultimelor partide din FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers. Ţinând cont de unele probleme cauzate de COVID-19, dar şi de unele situaţii medicale, antrenorul principal Ayhan Avci se va putea baza la meciurile din „Ahmet Comert Sports Hall” pe următoarele 12 sportive, cu precizarea că ultimele trei au făcut joncţiunea cu delegaţia tricoloră direct la Istabul:
GHIZILA Ioana Andreea (ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
PODAR Alina Maria (CSM Satu Mare)
POPESCU Carla Antonia (CSM Satu Mare)
ARMANU Ecaterina (FCC Baschet Arad)

FILIP Andreea Romina (Agronomia Bucureşti)
LENART Paula (KSE Tg. Secuiesc) SIPOS Anca (Agronomia Bucureşti) GHITA Nicoleta Alexandra (CSM Târgovişte)
ORBAN Nicolett (ACS Sepsi SIC Sf. Ghe-orghe)
MARGINEAN Gabriela (Landerneau Bretagne – Franţa)
PAVEL Elisabeth (UMCS Lublin – Polonia) WALKER Ashley Janeen (Ormanspor -Turcia)
Staff-ul tehnic al naţionalei tricolore este format din:
AVCI Ayhan (antrenor principal) BERKALP Fitnat Muge (secund) CRASNIC Miruna (secund) OSEAN Vasile (doctor) FOMETESCU Claudiu (antrenor federal) RACU Traian (team-manager)
La orele amiezii, Acvilele au ajuns la Istanbul şi urmează să înceapă antrenamentele în „Ahmet Comert Sports Hall” din Istanbul, gazda meciurilor din Grupa D. Conform calendarului competiţional, România se va confrunta cu selecţionata similară a Cehiei, în data de 4 februarie, de la ora 14:00, şi cu naţionala Italiei, în data de 6 februarie, de la ora 20:00. Partidele vor fi transmise în direct pe canalul oficial de youtube FIBA TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, GEST NEAŞTEPTAT DUPĂ IEŞIREA DIN CARANTINĂ

Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 72 WTA) a scăpat de carantina de la Melbourne.Vineri a fost ultima zi în care sportiva noastră a fost nevoită să stea izolată. „În total, am stat 351 de ore închisă, în detenţie, fără să am măcar vreo fereastră! Primul lucru pe care-l voi […]