Alexandru Oprea, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmbovija

Sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a găzduit, şedinţa extraordinară convocată atât pentru alegerea preşedintelui instituţiei, cât şi pentru validarea mandatului de consilier judeţean al lui Vlăduţ Nicolae.
Condusă de vicepreşedintele Alin Manole, şedinţa s-a derulat cu participarea a 34 de consilieri judeţeni. Din partea autorităţilor locale şi judeţene au fost prezenţi: Luciana Cristea -vicepreşedinte, Antonel Jîjîie -prefectul judeţului Dâmboviţa, Ivan Vasile Ivanoff – secretarul judeţului şi, din partea Arhiepiscopiei Târgoviştei, vicarul eparhial, lonuţ Ghibanu.
Propunerile celor două grupuri pentru funcţia de preşedinte al forului administrativ au fost Alexandru Oprea (PSD) şi Iulian Brezeanu (PNL). În urma votului secret al consilierilor judeţeni, Alexandru Oprea a fost reales, cu 21 de voturi pentru şi 13 împotrivă, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. De asemenea, cu unanimitate de voturi, a fost validat mandatul de consilier judeţean pentru Vlăduţ Nicolae.
Cu prilejul învestirii în funcţie, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a precizat: „Este o zi importantă pentru mine şi cred că şi pentru dumneavoastră şi pentru locuitorii judeţului Dâmboviţa. Câteva precizări aş vrea să fac. In primul rând, daţi-mi voie să mulţumesc conducerii organizaţiei judeţene de partid pentru nominalizare, să mulţumesc colegilor mei, primari, şefi de organizaţii care m-au validat prin votul dumnealor în Comitetul Executiv Judeţean, să le mulţumesc colegilor mei consilieri judeţeni, care m-au votat astăzi şi mi-au dat puţină energie pentru ceea ce ne aşteaptă. Vreau să mulţumesc, de asemenea, şi colegilor de la Partidul Naţional Liberal, care nu m-au votat, dar pe care îi asigur că aşa cum am procedat şi până acum, voi fi un preşedinte al tuturor dâmboviţenilor şi cred că acest lucru se va vedea în tot ceea ce vom întreprinde în perioada următoare.
Votul dumneavoastră, dat astăzi, va decide ce se va întâmpla cu judeţul Dâmboviţa, cu proiectele judeţului Dâmboviţa, în următorii 5 sau 10 ani. Am decis să mă întorc la muncă pentru că vreau să redevenim o comunitate unită în jurul valorilor noastre tradiţionale: familia creştină, muncă cinstită şi solidaritate între oameni.
Ca preşedinte al Consiliului Judeţean vreau să construim împreună o comunitate unită, ca o familie, care să-i aducă împreună pe toţi cei care trăiesc în judeţul Dâmboviţa.
Avem de partea noastră sprijinul Guvernului, al domnului preşedinte al formaţiunii pe care şi eu, dar şi mulţi dintre dumneavoastră o reprezentăm, al doamnei prim-ministru, al doamnei Rovana Plumb, şi, la fel de important, cred eu, avem legitimitatea dată de votul dâmboviţenilor.
Am încredere în capacitatea noastră de muncă. Am încredere în dumneavoastră şi în Dumnezeu.
Vă spun, cu convingere, că vom reuşi în proiectele pe care le gândim, le construim şi le înfăptuim împreună! Vă mulţumesc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă ordinară în data de 24.04.2019, ora 9:00

Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă ordinară în data de 24.04.2019, ora 9:00