ALEXANDRU BOURECEANU S-A ANTRENAT CU FLACĂRA MORENI!!

Mihai ROŞOIU

Surpriză mare, joi, la antrenamentul echipei pregătite de fostul atacant al Oţelului Gabriel Paraschiv. Alături de jucătorii echipei de Liga 3 Flacăra Moreni, la stadionul din oraşul dâm-boviţean, s-a antrenat şi Alexandru Bourceanu (33 de de ani), titrează Liga2.ro.
Liber de contract după ce s-a despărţit de Arsenal Tula, pentru ruşi îmbrăcând tricoul în 20 de meciuri ale sezonului trecut, Bourceanu a decis să se pregătească, până îşi găseşte o nouă echipă unde să joace, cu Flacăra Moreni, acolo unde antrenează bunul său prieten şi fost coechipier la Oţelul.
„Lupii de pe Cricov” antrenaţi de Gabi Paraschiv se află în cantonament centralizat la propria bază sportivă, noul sezon al Ligii 3 urmând să înceapă peste o lună, pe 24 august. Sâmbătă, la Moreni, de la ora 10:00, Flacăra va juca un amical cu Voinţa Pierşinari şi Bourceanu ar putea intra şi el pe teren în tricoul gal-ben-albastru, informează Liga2.ro
Alexandru Bourceanu are 26 de prezenţe în tricoul echipei naţionale, iar în cariera sa a jucat pentru Dunărea Galaţi, Oţelul Galaţi, Politehnica Timişoara, Steaua, Trab-zonspor şi Arsenal Tula.
În această vară, alţi jucători români cu cotă s-au antrenat cu echipe din ligile inferioare. Vlad Chiricheş s-a pregătit o perioadă cu fotbaliştii de la Aerostar Bacău, iar Vlad Dragomir sa prezentat la antrenamentele lui ACS Poli Timişoara după ce contractul cu Arsenal Londra i-a expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Târgovişte a ajuns Marşul Centenarului

Marşul Centenarului a ajuns sâmbătă, 28 iulie 2018, la Târgovişte. Au pornit pe jos la 1 iulie din Alba lulia – cetatea simbol a Marii Uniri, au trecut prin Cluj-Napoca, Reghin, Târgu Mureş, Sibiu , Mănăstirea Cozia ,Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeş, Câmpulung , Cetăţeni, Izvoarele iar acum Flacăra Unirii […]