Published On: joi, ian. 31st, 2013

Alexandru Bărboiu A plecat la Sfântu Gheorghe

nichiduta.ro

Off Fcm - Ghecon lapusataÎn ultimul timp, poarta Municipalului a fost apărată de Radu Zegheru. A făcut-o bine. Pe banca de rezerve a stat un alt portar bun, Alexandru Bărboiu.
în această iarnă, portarul târgoviştean a intrat în contact cu echipa Sepsi din Sfântu Gheorghe, locul 2 în Liga a-4 Covasna. Oficialii formaţiei de pe malul drept al Ialomiţei au fost de acord şi îi vor da actele necesare goalkeeperului târgoviştean.
Pentru a acoperi acest gol, a fost readus, de la A.S. Doiceşti, Adrian Tudose. Puştiul de 18 ani este din Şotânga şi a plecat la echipa antrenată de Ilie Sorin (juniori A1) în vara trecută. Acolo şi-a făcut bine treaba. Este considerat urmaşul lui Zegheru.
Sandu Bărboiu a plecat la Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 2 în Liga a 4-a Covasna) împreună cu fostul fundaş al Municipalului, Armando Mihai (24 de ani). Acesta a evoluat câteva etape, din tur, la C.S.M. Alexandria.
Atât Bărboiu, cât şi A. Mihai au evoluat la juniorii Municipalului, generaţia ’88-’87.
Obiectivul formaţiei de pe malurile Oltului este promovarea, în acest an, în Liga a 3-a. în această iarnă va face un cantonament centralizat în Austria.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro