ALESSIA STAN, SEMIFINALE LA BRAŞOV

Mihai ROŞOIU

Tenismena Alessia Stan sa oprit în semifinalele Cupei Văideanu, găzduită de oraşul Braşov, în perioada 27 iunie – 1 iulie. Sportiva Clubului Sportiv Târgovişte a participat la competiţia destinată categoriei Under 18.
În penultimul act al întrecerii, Alessia a cedat în faţa Dariei Săvulescu (CS Dinamo Bucureşti), cu 1-6, 3-6. În schimb, în sferturile de finală, sportiva clubului nostru a învins-o pe Sabina Iurea (CSŞ Ploieşşti), cu 3-6, 6-2, 10-5.
În turul doi, tenismena coordonată de Sorin Erlic, a depăşit-o pe favorita numărul 1, Daniela Roşca (CSM Bucureşti), după ce sportiva din capitală a abandonat din cauza unei accidentări, la scorul de 4-2.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIUStancioiu Gheorghe Viorel anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „POD ACCES CĂTRE PROPRIETATE ÎN COMUNA RUNCU, JUDEŢUL DÂMBOVIŢA”, propus a fi amplasat în sat Siliştea, judeţul Dâmboviţa.Informaţiile privind proiectul propus pot fi […]