ALERTĂ DE PESTĂ PORCINĂ TÂRGURILE Şl OBOARELE DÂMBOVIŢENE, VERIFICATE

Colegiul Prefectural Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă. Lucrările au fost conduse de prefectul Antonel Jîjîie şi subprefectul Florina Mureşan . fncă de la începutul şedintei, Sandu Tolea, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa a făcut o informare privind existenţa virusului Pestei Porcine Africane în România, în judeţul Tulcea.
Până la această oră, în judeţul Dâmboviţa nu sunt probleme însă Sandu Tolea, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa a ţinut să informeze că deja medicii veterinari din judeţ dar şi tot personalul cu responsabilităţi în domeniu din cadrul DSVSA Dâmboviţa, sau mobilizat şi au demarat o campanie de informare a populaţiei. Transportul şi comerţul ilegal de animale reprezintă un factor care contribuie la răspândirea virusului Pestei Porcine Africane în România.
fn acest sens, prefectul judeţului, Antonel Jîjîie a anunţat că va emite un ordin prin care se vor forma echipe mixte de specialişti iar târgurile şi oboarele din judeţ vor fi luate la purificat şi nu se va ierta nicio abatere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Începând cu 2 iulie 2018, TARIFUL aferent confecţionării plăcilor cu numerele de înmatriculare auto nu se mai face la GHIŞEELE .P.C.R.P.C.I.V.DÂMBOVIŢA

Pentru fluidizarea activităţilor desfăşurate şi reducerea timpilor de aşteptare, începând de luni, 2 iulie 2018, TARIFUL aferent confecţionării plăcilor cu numerele de înmatriculare auto nu se mai face la GHIŞEELE S.P.C.R.P.C.I.V.DAMBOVITA. fn acord cu prevederile O.U.G.41/2016, aceste plăţi se încasează în numerar la toate unităţile TREZORERIEI STATU- LUL, POŞTă ŞI […]