Published On: lun, iul. 2nd, 2018

ALERTĂ DE PESTĂ PORCINĂ TÂRGURILE Şl OBOARELE DÂMBOVIŢENE, VERIFICATE

nichiduta.ro

Colegiul Prefectural Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă. Lucrările au fost conduse de prefectul Antonel Jîjîie şi subprefectul Florina Mureşan . fncă de la începutul şedintei, Sandu Tolea, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa a făcut o informare privind existenţa virusului Pestei Porcine Africane în România, în judeţul Tulcea.
Până la această oră, în judeţul Dâmboviţa nu sunt probleme însă Sandu Tolea, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa a ţinut să informeze că deja medicii veterinari din judeţ dar şi tot personalul cu responsabilităţi în domeniu din cadrul DSVSA Dâmboviţa, sau mobilizat şi au demarat o campanie de informare a populaţiei. Transportul şi comerţul ilegal de animale reprezintă un factor care contribuie la răspândirea virusului Pestei Porcine Africane în România.
fn acest sens, prefectul judeţului, Antonel Jîjîie a anunţat că va emite un ordin prin care se vor forma echipe mixte de specialişti iar târgurile şi oboarele din judeţ vor fi luate la purificat şi nu se va ierta nicio abatere.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro