Alegeri USR-PLUS: Cioloș a câștigat primul tur, cu peste 700 de voturi în fața lui Dan Barna

USR-PLUS anunță printr-un comunicat de presă încheierea votului pentru alegerea președintelui partidului. Întrucât niciunul dintre cei trei candidați la funcția de președinte nu a obținut cel puțin jumătate plus unu din voturile valabil exprimate, va urma turul doi, în care se vor confrunta Dan Barna și Dacian Cioloș.
Comunicat:
Astăzi, 23 septembrie, s-a încheiat primul tur al scrutinului intern pentru alegerea președintelui USR -PLUS: au votat 32.815 (74.4%) din totalul de 44.114 electori.
Rezultatele exprimate sunt următoarele:

  • Dacian Cioloș: 15.111 (46.0%);
  • Dan Barna: 14.404 (43.9%);
  • Irineu Darău: 3.300 (10.1%).
    Având în vedere rezultatele, va exista un tur doi pentru alegerea noii conduceri a USR-PLUS. Congresul va avea loc în data de 2-3 octombrie, pentru alegerea Biroului Național.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cele mai performante întreprinderi se regăsesc în Topul Firmelor din Dâmbovița, ediția 2021

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a finalizat generarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița, fiind singura instituție abilitată, printr-o lege organică să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul județului.Clasamentul Topul Firmelor din Dâmbovița este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, […]