Alegerea primarilor în două tururi, disperare şi o dovadă că PNL ştie că nu va putea să mintă pentru mult timp electoratul

Moţiunea de cenzură „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti” a fost citită luni, în Parlament. PSD şi UDMR acuză Executivul, în textul moţiunii de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL- privatizarea democraţiei româneşti”, de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.
Textul moţiunii de cenzură iniţiată de PSD şi UDMR face apel la respectarea principiilor democratice şi critică decizia Guvernului Orban de a-şi asuma răspunderea pe proiectul de lege care prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin.
Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a criticat dur Guvernul PNL privind asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.
Parlamentarul Claudia

Gilia a spus clar şi răspicat că prin asumarea răspunderii de către Guvernul PNL pe alegerea primarilor în două tururi, şi-a creat un avantaj în competiţia electorală. Mai mult, Claudia Gilia a spus că s-au călcat în picioare normele constituţionale şi standardele europene în materie de legiferare electorală, şi că PNL doreşte să o ducă spre o falsă ideea, aceea că PSD se teme de alegerea primarilor în două tururi.
Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a mai punctat un lucru esenţial şi anume că nu despre teamă este vorba, ci despre încălcarea legii şi că PSD are destui primari care au demonstrat profesionalism în activitatea lor şi au numeroase proiecte, cele mai multe cu sprijinul guvernelor social democrate care au finanţat dezvoltarea locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Planul de Dezvoltare Regionala 2021 - 2027, dezbătut la Târgovişte

Sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a reunit, Grupul Tematic Regional Mobilitate şi Infrastructură pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regională 2021 – 2027. La evenimentul prezidat de Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia (ADR), a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, prilej cu care […]