ALDE Dâmboviţa: Vom obţine un scor bun pe 26 mai şi ne dă încrederea pentru scopul principal de la finele anului 2019, Tăriceanu, preşedinte

Targetul ALDE Dâmboviţa pentru alegerile din 26 mai este de peste 9% în contextul în care ALDE şi-a stabilit ca obiectiv câştigarea a 5 mandate de europarlamentar. Potrivit preşedintelui ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru, organizaţia municipală pe care o conduce este în plin proces de consolidare, însă de la o zi la alta rodul muncii se vede şi cu siguranţă rezultatul va fi unul destul de bun.
Cosmin Bozieru a mai spus că rezultatul obţinut de ALDE Dâmboviţa trebuie să le dea optimismul şi încrederea pentru scopul principal de la finele anului 2019, şi anume -Tăriceanu, preşedinte.
Preşedintele ALDE Târgovişte a vorbit şi despre lista de candidaţi pentru europarlamentare, pe care apreciază că este alcătuită din cei mai valoroşi oameni din partid, oameni cu experienţă profesională şi experienţă politică, care pot să ne reprezinte cu curaj, cu demnitate, cu profesionalism în Uniunea Europeană.
Eurodeputatul Norica Nicolai deschide lista ALDE la alegerile europarlamentare. Pe locul doi se află fostul preşedinte al AEP Daniel Barbu, pe locul trei, europarlamentarul Renate Weber, iar pe locul patru, fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi. Pe locul cinci pe lista ALDE se află vicepreşedintele formaţiunii Varujan Vosganian, urmat de deputatul Andrei Gerea. Locul 7 i-a revenit lui Radu Silaghi Dumitrescu de la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj, locul 8 – deputatului Eusebiu Pistru, locul 9 – fostului parlamentar Horia Victor Toma şi locul 10 – lui Tudor Tim lonescu de la organizaţia de tineret ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AEP a propus modelele buletinelor de vot pentru referendum

Cetăţenii români cu drept de vot vor primi la referendumul pe teme de justiţie două buletine de vot, al căror model a fost propus de Autoritatea Electorală Permanentă, printr-un proiect de hotărâre de guvern. Fiecare întrebare va fi tipărită separat, pe câte un buletin de vot. Buletinul de vot are […]