Alde Dâmboviţa va negocia cu PSD pentru posturi de viceprimar

georgica dumitruLa alegerile locale din 5 iunie, ALDE Dâmbo-viţa a obţinut funcţia de primar la Hulubeşti, câte un loc în consiliile locale municipale Târgovişte şi Moreni, doi consilieri orăşeneşti la Găeşti şi 37 de consilieri comunali. Chiar dacă aceste rezultate nu îi mulţumesc, liderii organizaţiei judeţene au declarat că vor negocia cu PSD Dâmboviţa, pentru a obţine posturi de viceprimar în acele localităţi în care au fost obţinute mandate de consilier, demers posibil după încheierea unui protocol la nivel central.
„In următoarea perioadă, vom avea o întâlnire cu principalul partid, PSD Dâmboviţa, cu scopul de a obţine poziţii importante pentru consilierii noştri, având în vedere că, la nivel naţional, s-a încheiat un protocol prin care consilierii ALDE să poată deţine funcţia de viceprimar chiar dacă PSD are majoritate”, a declarat preşedintele ALDE Dâmboviţa, deputat Geor-gică Dumitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişteanul Emil Codruţ Dore a obţinut Marele Trofeu al concursului "Piano Art" de la Constanţa

Prima ediţie a Concursului Naţional de Interpretare Pianistică „Piano Art”, organizat de Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”, în perioada 11-12 iunie, a fost „fenomenală”, după cum a spus, în public, preşedintele juriului, prof. univ. dr. Daniel Goiţi de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. 80 de […]