Published On: mar, ian. 22nd, 2013

ALBA A SCHIMBAT ANTRENORUL

nichiduta.ro

BschetConform site-ului totalbaschet.ro, CSU Alba lulia a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă organizate în cursul zilei de luni (21.01), despărţirea de antrenorul Tomas Bilek. Cele două părţi au ajuns la un acord comun pentru rezilierea contractului pentru tehnicianul ceh.
Înlocuitor a fost numit Miroslav Popov, fost antrenor al echipelor naţionale feminine ale Iugoslaviei, Serbiei şi Muntenegreului, respectiv Serbiei. Popov a antrenat la feminin pe Hemofarm Vrsac (Serbia), pe Sardinia (Italia), respectiv la masculin pe Leotar (Bosnia) şi Radnicki Kragujevac (Serbia). Este antrenor principal din 1999.
Popov are un palmares bogat ce cuprinde două participări în Euroliga feminină, patru în Cupa Liliana Ronchetti şi trei în FIBA EuroCup Women. Este multiplu campion naţional al Serbiei, a câştigat cupa naţională, iar în sezonul 2010/11 a devenit vicecampion după un parcurs impecabil alături de Hemofarm în sezonul regulat (30 de victorii).
Echipa din Alba lulia se situează pe locul al 4-lea în ierarhia la zi a Ligii Naţionale de baschet feminin, având 11-4 la general. De notat că ardelencele au o serie activă de şapte victorii consecutive în momentul despărţirii de Bilek, cel care a fost secundul lui Dan Fleşeriu la echipa naţională feminină a României în vara trecută.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro