Al treilea deces COVID-19 la Corbii Mari

Duminică, s-a înregistrat al treilea deces din cauza COVID-19, în judeţul Dâmboviţa,comuna Corbii Mari . Este vorba de o femeie în vârstă de 66 ani. Făcea parte din focarul de la clinica de dializă din Bucureşti. A fost internat în data de 27.03.2020 la Spitalul Clinic Carol Davila-ATI.
I s-a recoltat probe pentru COVID-19 în data de 25.03.2020. Rezultat pozitiv a fost confirmat în data de 27.03.2020. Decedată în data de 12.04.2020.
Comorbidităţi: Insuficienţă renală cronică – în hemodializa, Ciroza cu virus hepatitis C, Diabet zaharat insulinodependent, AVC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PRODUSELE MEDICINALE VETERINARE, INCLUSIV CELE CARE CONŢIN IVERMECTINĂ, SUNT AUTORIZATE NUMAI PENTRU UTILIZAREA LA ANIMALE ŞI NU PENTRU COVID-19

Având în vedere apariţia în spaţiul public şi pe reţelele de socializare a faptului că „iver-mectina, un produs antiparazitar pentru animale ar fi eficient pentru COVID – 19”, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor,facem următoarele precizări:În România pot fi comercializate doar produse medicinale veterinare autorizate pentru comercializare de […]