AJUTOR PENTRU ECHIPELE DIN LIGA A III-A

Mihai ROŞOIU

Întrunit miercuri, 27 mai 2020, Comitetul Executiv al FRF a decis prelungirea termenului de depunere a documentelor necesare procesului de certificare pentru participarea în Liga 3, la solicitarea cluburilor.
Astfel, termenul a fost extins de la 5 iunie până la data de 19 iunie 2020. De asemenea, pentru cluburile care promovează din Liga 4 în Liga 3, acestea vor avea obligaţia de a depune documentaţia pentru certificare în termen de 7 zile calendaristice după desfăşurarea ultimului joc de baraj pentru promovarea în Liga 3.
Luând în considerare Procedurile de lucru în vederea protejării membrilor afiliaţi şi a angajaţilor FRF, cluburile solicitante vor transmite documentele anterior menţionate prin poştă sau curier. Pentru evitarea oricărui dubiu vor fi considerate ca fiind depuse în termen toate documentele care au fost predate curierului sau oficiului poştal al expeditorului cel târziu la data de 19 iunie 2020.
Condiţiile de participare la Liga 3, aprobate în Comitetul Executiv al FRF din data de 19 februarie, au menirea să furnizeze o competiţie mai solidă, cu cât mai puţine echipe retrase, să promoveze cluburile cu viziune strategică a performanţei pe termen lung şi să confere o siguranţă financiară jucătorilor şi antrenorilor.
Primul sezon, 2020/2021, va fi unul de tranziţie, motiv pentru care nu vor fi aplicate sancţiuni sportive în cazul în care se va constata că nu se întrunesc condiţiile de participare, ci doar sancţiuni financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FEDERAŢIEI DE FOTBAL

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 27 mai 2020, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Gino lorgulescu şi domnul Kyros Vassaras absentând motivat, domnul Vassaras anunţând că va participa […]