AJUTOR FEDERAL PENTRU LIGA ELITELOR

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Fotbal a decis reluarea competiţiilor Liga Elitelor U19 şi Liga Elitelor U17 şi sprijină financiar cluburile pentru a putea participa.
Cele două competiţii de elită în ceea ce priveşte fotbalul juvenil se vor relua pe 26 septembrie şi vor participa primele 24 de cluburi din Clasificarea Academiilor.
Fiecărui club din Liga 1 şi Liga 2 ale cărui echipe vor participa în competiţiile Liga Elitelor U19 şi U17, în sezonul 20202021, i se va aloca suma de 4.000 de euro, reprezentând ajutor FRF pentru testare RT-PCR SARS-CoV-2.
Celelalte cluburi participante, având în vedere că nu beneficiază de plăţile de solidaritate din partea UEFA pentru anul 2020, vor primi din partea FRF 12.500 euro, sumă ce reprezintă subvenţie pentru competiţiile Liga Elitelor U19 şi U17, şi încă 4.000 de euro, ajutorul FRF pentru testări
RT-PCR SARS-CoV-2.
Cele 24 de cluburi cu drept de a evolua în competiţiile Liga Elitelor U19 şi Liga Elitelor U17 sunt obligate să confirme participarea în scris până la data de 16 septembrie 2020, ora 18:00, la adresa de mail competitii.juniori@frf.ro.
În situaţia în care un club nu doreşte participarea sau nu confirmă participarea până la termenul stabilit, locul acestuia va fi ocupat de următorul club care a luat parte la procedura de Clasificare a Academiilor şi care doreşte să participe în cele două competiţii juvenile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SFÂNTUL IERARH IOSIF CEL NOU DE LA PARTOŞ - Patronul spiritual al pompierilor din România

Dacă în fiecare an, la 13 septembrie, pompierii români aniversează Ziua Pompierilor din România, rememorând Bătălia din Dealul Spirii, la 15 septembrie îl cinstesc pe cel pe care l-au ales ca ocrotitor şi izbăvitor -Sfântul Ierarh losif cel Nou de la Partoş.Sfântul losif cel Nou de la Partoş s-a născut […]