Ajutoare pentru familia din Răzvad, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ca de fiecare dată, Crucea Roşie Dâmboviţa a răspuns cu promptitudine şi apelului venit din partea autorităţilor răzvădene pentru a sprijini familia Nicolae din comuna Răzvad, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, miercuri, 3 aprilie 2019.
La nici o oră după lichidarea incendiului, echipa de voluntari a Crucii Roşii Dâmboviţa condusă chiar de directorul Raul Pavelescu, a mers la Răzvad cu ajutoare pentru familia Nicolae.
În primă fază, Crucea Roşie le-a dus paturi, paturi şi alimente în valoare de peste 1000 de lei. În cursul zilei de joi, 4 aprilie, Crucea Roşie a mers din nou la familia Nicolae cu ajutoare ce au constat în haine şi bani: „Urmare a sesizării preşedintelui subfilialei de Cruce Roşie Răzvad şi a reprezentanţilor autorităţii publice locale, reprezentanţi ai Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, voluntari membri ai detaşamentului judeţean de intervenţie în caz de dezastre s-au deplasat în data de 3.04.2019, în comuna Răzvad unde au acordat sprijin de urgenţă unei o familii alcătuită din 4 persoane (fam. Maria Nicolae), grav afectată de un incendiu petrecut chiar în dimineaţa acestei zile. Au fost transportate de urgenţă paturi pliante, pături şi alimente de strictă necesitate. De asemenea va fi asigurată şi o sumă de bani pentru susţinerea acestei familii, mai ales că în urmă cu doi ani Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa a sprijinit aceeaşi familie când un TIR intrat pe con-trasens le-a avariat grav locuinţa.”, ne-a declarat directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu.
Se pare că familia Nicolae este o familie greu încercată de viaţă. În urmă cu doi ani, casa le-a fost grav avariată de un tir. Şi atunci Crucea Roşie Dâmboviţa le-a întins o mână de ajutor.
Şi primăria Răzvad le va acorda un ajutor acestor oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Naţionala de handbal masculin joacă la Târgovişte meciul decisiv pentru calificarea la CE

Veşti bune pentru iubitorii handbalului şi ai sportului, în general. Aceştia vor avea posibilitatea să vadă „la lucru” Naţionala de handbal masculin a României, într-un meci cu miză majoră găzduit de Sala Sporturilor, din Târgovişte. Confruntarea cu echipa similară a Lituaniei va avea loc pe 11 aprilie, dar handbaliştii şi […]