AIOANI, IN ECHIPA ETAPEI, SĂNDOI E ANTRENORUL RUNDEI

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Marian Aioani (Chindia / 21 de ani) –
A avut cinci intervenţii de mare portar, prin care a asigurat Chindiei o victorie spectaculoasă! In ciuda vârstei, este unul dintre cei mai buni portari din CASA Liga 1.

FUNDAŞI
Valentin Creţu (FCSB / 31 de ani) – A
dominat întreg flancul drept. Impresionează prin seriozitatea cu care tratează fiecare fază, dăruirea lui din teren fiind un exemplu pentru cei mai tineri din lot.

Alin Dobrosavlevici (Viitorul / 26 de ani) – A marcat şi a deschis drumul dobrogenilor spre victorie. S-a achitat excelent şi de sarcinile defensive trasate de antrenor.
Cosmin Florin Achim (FC Voluntari / 25 de ani) – A făcut un meci mare! A fost ca un zid în defensivă, iar în atac a marcat prima dublă din carieră la seniori.
Alexandru Vlad (FC Voluntari / 30 de ani) – A urcat des în atac şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de ilfoveni. A pasat decisiv la două dintre cele patru goluri marcate de elevii lui Mihai Teja.
MIJLOCAŞI
Petrişor Petrescu (Academica / 27 de ani) – Introducerea sa pe teren în minutul 60 a rupt echilibrul dintre cele două echipe. A marcat golul care a stabilit rezultatul final.
Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) – A contribuit la prima reuşită a echipei, apoi a marcat golul al doilea, direct din lovitură liberă. Beneficiază de încrederea lui Jorge Costa, iar asta se vede în evoluţiile tot mai bune.
Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) – A reuşit o nouă dublă şi a ajuns la 62 de goluri marcate în 207 meciuri disputate pe

prima scenă. A bifat şi o premieră la acest capitol: întâiul gol înscris în campionat direct din lovitură liberă.
ATACANŢI Dennis Man (FCSB / 22 de ani) –
Continuă evoluţiile formidabile din acest început de sezon: nouă goluri marcate, cinci pase decisive şi un penalty scos în nouă meciuri. Prinde pentru a şaptea oară echipa etapei.
Mario Rondon (CFR Cluj / 34 de ani) -Un atacant veritabil, letal în faţa porţii adverse. A marcat rapid două goluri, făcând partida mult mai uşoară pentru clujeni.
Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 29 de ani) – Şi-a arătat din nou calităţile tehnice deosebite. Cu dubla izbutită în poarta arădenilor, vârful medieşenilor a ajuns la şase goluri în ediţia curentă, toate din acţiune.
ANTRENORUL ETAPEI
Emil Săndoi (Chindia / 55 de ani) – A
pregătit excelent meciul de pe arena „Ion Oblemenco”, reuşind să blocheze perfect linia de mijloc a gazdelor. A fost o victorie specială pentru Emil Săndoi, izbutită în faţa echipei sale de suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢURI

ANUNŢURI