Published On: joi, sept. 19th, 2019

AIOANI, CEL MAI BUN PORTAR AL ETAPEI TRECUTE

PORTAR Marian Aioani (Chindia /
19 ani / 9 jocuri) – încrederea primită din partea lui Viorel Moldovan l-a ajutat să crească valoric, iar în momentul de faţă este unul dintre cei mai talentaţi portari din campionat. A aparat un penalty.
FUNDAŞI Radu Boboc (Viitorul /
20 ani / 8 jocuri) – Internaţionalul de tineret şi-a trecut în cont a doua pasă de gol din ediţia curentă. A dominat întreg flancul drept.
Bogdan Ţîru (Viitorul / 25 ani / 9 jocuri) – Un adevărat lider în teren. Contribuţie importantă la victoria cu Gaz Metan. Cel mai ofensiv fundaş al constănţenilor în prima parte a sezonului.
Bogdan Planic (FCSB / 27 ani / 5 jocuri) – A făcut un meci fără greşeală. A blocat perfect orice încercare a adversarilor de a păstrunde în careul roş-albaştrilor. Este un jucător capabil să-şi mobilizeze colegii prin atitudinea din teren.
lonuţ Panţîru (FCSB / 23 ani / 5 jocuri) – Urcările sale în atac au pus reale probleme adversarilor. Devine o certitudine în echipa gândită de Bogdan Vintilă.
MIJLOCAŞI
Cătălin Itu (CFR Cluj / 19 ani / 9 jocuri) – A făcut cel mai bun meci în tricoul clujenilor, fiind pentru prima dată păstrat pe teren până la final. A marcat al doilea gol în CASA Liga 1.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 ani / 4 jocuri) – A bifat a patra prezenţă din acest sezon pentru CFR în campionat, fiind ales de fiecare dată jucătorul meciului. A contribuit cu două pase decisive la succesul ardelenilor.
Deian Sorescu (Dinamo / 22 ani / 9 jocuri) – A devenit jucător de bază în tricoul roş-albilor. A marcat primul gol în ediţia curentă, în care mai are în cont şi tri pase decisive.
Michael Pereira (CFR Cluj / 31 ani / 7 jocuri) – S-a integrat rapid în sistemul gândit de Dan Petrescu. Este un jucător cu calităţi tehnice deosebite, capabil să facă diferenţa în orice moment. Şi-a trecut în cont două pase decisive.
ATACANŢI
Gabriel lancu (Viitorul / 25 ani / 7 jocuri) – Revenit în vară la Viitorul, şi-a regăsit plăcerea de a juca fotbal. A reuşit o dublă şi a urcat în fruntea clasamentului golgheterilor cu şapte reuşite, toate din acţiune.
Florinel Coman (FCSB / 21 ani / 7 jocuri) – Este un jucător de clasă, un fotbalist cu calităţi extraordinare. A dovedit-o şi în ultima rundă, când a pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă.
ANTRENORUL ETAPEI:
Bogdan Vintilă (FCSB /
47 ani) – A pregătit perfect derby-ul etapei. Roş-albaştrii au avut posesia, au dominat mijlocul terenului şi au produs mai multe ocazii la poarta adversă.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>