Agresor imobilizat de doi jandarmi aflaţi în timpul liber

Doi jandarmi dâmboviţeni aflaţi în timpul liber au intervenit pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.
Aceştia se deplasau pe Bulevardul Regele Carol I din mun. Târgovişte şi au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.
Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgenţă 112 şi a solicitat sprijinul unei ambulanţe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Municipilui Târgovişte, unde i-au fost aplicate măsurile legale.
Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George şi plutonier-major Zegheru Cătălin, îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa de peste 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mobilă contrafăcută, vândută şi în Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte au efectuat cinci percheziţii la sediul unui agent economic din judeţul Ilfov, la atelierul şi punctele sale de lucru din Popeşti-Leordeni şi Bucureşti, acesta fiind bănuit de contrafacerea şi […]