AFAN SARE ÎN APĂRAREA UNUI FOST JUCĂTOR AL CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

lonuţ Rada, fost jucător şi actual vicepreşedinte AFAN, a vorbit la GSP LIVE despre suspendarea de 2 ani primită de atacantul Mihai Voduţ pentru pariuri şi a spus că forul va încerca să intervină în acest caz.
„Mi se pare cam drastică suspendarea lui Voduţ şi trebuie să intervenim. Orice om poate greşi. E clar că, după această pedeapsă, cariera lui e aproape încheiată. Nu cred că va mai avea ocazia să joace.
Nu se vor rezolva probleme cu un caz ca acesta, cu o pedeapsă ca asta. Jucătorii trebuie educaţi şi informaţi despre ce li se poate întâmpla. Trebuie să aibă grijă şi să fie atenţi la ce e în jurul lor, mai ales când e vorba de pariuri”, a declarat lonuţ Rada la GSP LIVE.
Mihai Voduţ, 25 de ani, fotbalist legitimat ultima oară la Chindia Târgovişte şi prins la pariuri în perioada în care evolua pentru Viitorul, a primit o suspendare de 2 ani şi o amendă de 300.000 de lei din partea Comisiei de Etică şi Disciplină a FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE ŞI-A AFLAT PROGRAMUL PENTRU FAZA A II-A A LIGII NAŢIONALE

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte se află, din nou, în elita naţională, urmând să se dueleze cu cele mai puternice formaţii ale României în Grupa A a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Formaţia pregătită de Cătălin Tănase şi-a aflat programul pentru această fază a întrecerii interne, una […]