ADVERSARA DIN UCRAINA IN CEV CUP

Mihai ROŞOIU

Forul european de volei (CEV) a operat, vineri, tragerea la sorţi a meciurilor din cupele continentale, competiţii în care sunt angrenate şi echipe româneşti.
Calificată în 16-imile de finală ale Cupei CEV, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte va avea o misiune extrem de dificilă, urmând să înfrunte o formaţie venită din tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Singura certitudine pentru jucătoarele pregătite de Dragan Nesic este că vor evolua în compania unei echipe din Ucraina.
Conform tragerii la sorţi, CS Municipal Târgovişte va da piept cu învingătoarea dintre Prometey Kamyanske şi Khimik Yuzhny, ambele fiind reprezentante ale campionatului ucrainian.
Partidele din 16-imile CEV Cup sunt programate în următoarele perioade: 2022 octombrie (tur), 27-29 octombrie (returul). De menţionat că CS Municipal Târgovişte va disputa prima partidă pe terenul adversarei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice - Dâmboviţa Biroul de Comunicare şi Servicii Interne Un nou serviciu electronic, la dispoziţia contribuabililor: Programarea online

Nr. 55760/25.08.2020Ministerul Finanţelor Publice, prin Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare, şi ANAF au colaborat la dezvoltarea şi implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea online, prin intermediul căruia contribuabilii se pot programa online pentru întâlnirea cu un inspector fiscal.Serviciul de programări online este o disponibil pe site-ul www.anaf.ro, la rubrica Servicii […]