Published On: mie, iun. 25th, 2014

Adversara CSM-ului din etapa a doua s-a retras! MIROSLAVA IAŞI RENUNŢĂ LA PRIMUL EŞALON AL VOLEIULUI FEMININ ROMÂNESC

nichiduta.ro

VOLEILa doar două zile după ce au fost stabilite programele ediţiei 2014/2015 a campionatului Diviziei A1 feminine şi a Cupei României la volei, conducerea formaţiei Ştiinţa Miroslava, promovată acum câteva săptămâni în primul eşalon, la mai puţin de un an de existenţă, a anunţat oficial că îşi retrage echipa din campionat! „Nu suntem pregătiţi pentru Divizia A1”, a declarat pentru Ziarul Evenimentul, Eugen Pal, cel care din postura de preşedinte a condus echipa spre primul eşalon, dar iată că Miroslava nu şi-a valorificat şansa de a fi prima comună din România cu echipă de volei în prima ligă.
Se pare că bugetul ce putea fi asigurat era departe de pretenţiile primului eşalon, aşa că Ştiinţa Miroslava se va întoarce în Divizia A2, probabil cu multe dintre voleibalistele care şi acum se pregătesc sub comanda antrenorului Cătălin Ştirbu, dacă nu cumva chiar cu toate. Echipei i-au fost promise condiţii mai bune decât în sezonul precedent, iar proiectul cu o formaţie valoroasă de junioare a rămas în picioare, purtân-du-se negocieri intense cu jucătoare de certă perspectivă din toată ţara.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro