ADUNARE GENERALĂ ÎN AER LIBER

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Baschet vă informează că Adunarea Generală ordinară pentru anul 2020, convocată de Consiliul Director în data de 13.07.2020, se va desfăşura în aer liber. Astfel, ţinând cont de prevederile guvernamentale pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVlD-19, Federaţia Română de Baschet va organiza şedinţa anuală cu reprezentanâii structurilor afiliate la FRB în aer liber, pe spaţiul verde din grădina sediului propriu, situat în B.dul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucureşti.
Informăm pe această cale toţi participanţii, că trebuie să respecte normele impuse pentru combaterea pandemiei de Covid-19 – referitoare la purtarea obligatorie a măştii în spaţii închise (n.n. – dacă vor intra în sediul FRB sau în Arena FRB), precum şi la respectarea distanţării (scaunele vor fi puse în grădină respectându-se distanţa impusă de normative).
Totodată, pentru a evita o posibilă aglomeraţie la secretariatul FRB pentru procedura de acreditare, reprezentanţii structurilor sportive afiliate, împuterniciţi să participe la Adunarea Generală ordinară pe 2020, sunt rugaţi să se înregistreze încă de la sosire, prezentând reprezentanţilor FRB: delegaţia, semnată şi ştampilată de conducătorul unităţii pe care o reprezintă, precum şi un act de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBĂRI ÎN ROAF

Ca urmare a schimbărilor apărute în sistemul competiţional la nivel de Liga 2 şi Liga 3, precum şi la nivelul întregii activităţi a FRF, din cauza pandemiei COVID-19, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat următoarele modificări ale termenelor prevăzute în cuprinsul Regulamentului de Organizare a Activităţii […]