Published On: lun, iul. 14th, 2014

Adrian Ţuţuianu şi Mircea Constantin au verificat lucrările la sistemele de apă şi canalizare din Titu şi Găeşti

nichiduta.ro

tutuianuCu scopul de a verifica şi impulsiona execuţia contractelor de lucrări, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean şi Mircea Constantin, în calitate de director general au efectuat o vizită de lucru pe şantierele Companiei de Apă, de la Titu şi Găeşti.
În oraşul Titu a fost urmărit stadiul execuţiei lastaţia de epurare a apelor uzate, la acţiune participând inclusiv primarul Traian Nicolae. Structura de rezistenţă a fost realizată în proporţie de 80%, iar lucrarea, în ansamblu, a ajuns la 35-40%. Constructorii au spus că va fi respectat termenul de finalizare din contract, iar preşedintele Adrian Ţuţuianu a cerut să fie evitate pe viitor problemele generate prin întârzierea decontărilor.
În oraşul Găeşti au fost urmărite trei obiective de investiţii, anume lucrările la rezervoarele amplasate în zona centrală, la staţia de epurare şi de extindere şi reabilitare a reţelei de canalizare.
Dacă lucrările la sursele de apă au atins stadiul fizic de 45%, la extinderea reţelei de canalizare sunt abia la început, după ce lucrarea a fost relicitată. Chiar şi în aceste condiţii constructorii au dat asigurări în ses-nul că vor încheia contractele în timp util, pentru a nu se pierde din fondurile europene.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro