Published On: mar, aug. 20th, 2019

Adrian Ţuţuianu, senator Pro România, anticipează ieşirea ALDE de la guvernare

nichiduta.ro

Intr-un comentariu privind situaţia politică actuală şi disensiunile din coaliţia de guvernare, senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România, a apreciat că , în ALDE, sunt în momentul de faţă două curente de gândire. Unii care vor să rămână la putere, fiind vorba aici preponderent de aleşii locali, şi alţii care consideră că ieşirea de la guvernare şi distanţarea de PSD este varianta care ar putea salva acest partid:
„Eu nu cred că domnul Tăriceanu va putea să aibă un rezultat bun la alegerile prezidenţiale rămânând în coaliţia de guvernare. Este singura soluţie pentru ALDE distanţarea de guvernare. Iar cele trei solicitări pe care le-am enumerat mai devreme (restructurarea guvernului, un nou program de guvernare, reformarea instituţiilor statului n.n.) fac parte din procesul de pregătire a retragerii de la guvernare.”
Tot pe acest subiect, Adrian Ţuţuianu a adăugat că premierul Viorica Dăncilă a obţinut doar o amânare, pentru 20 august, termenul dat de ALDE pentru prezentarea setului de măsuri privind implementarea solicitărilor transmise în mod public.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro