Adrian Tutuianu: Pro România rămâne ţinta predilectă a celor două partide politice mari

„Există un atac concertat împotriva PRO România din partea ambelor partide politice mari, care încearcă să preia oameni chiar şi pe ultima sută de metri.
Eu sunt prieten cu Nelu Mocioalcă, înţeleg că a existat şi un anume tip de presiune din partea PSD. Ei au candidat în alianţă la Caraş-Severin. A fost probabil preocupat şi de situaţia candidaturii proprii. La Caraş-Severin lucrurile sunt mai complicate ca în Dâmboviţa. De exemplu, PMP este acolo mai puternic decât PRO România. Este o decizie personală. Dimineaţă mi-a spus că-i pare rău că nu mi-a spus, dar i-a fost teamă să nu îl întorc din drum.
Nicu Bănicioiu este un om care beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Aţi văzut declaraţia lui. I-a aparţinut iniţiativa de a nu candida, era propunerea noastră pentru locul 1 la Camera Deputaţilor la Iaşi, şi solicitarea către Parlament de a proceda la ridicarea imunităţii, pentru că nu are nimic să-şi reproşeze din activitatea de ministru”, a declarat Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, imediat după înregistrarea candidaturilor.
Tuţuianu este convins că sunt interese şi la PSD şi la PNL pentru slăbirea Pro România dar rămâne optimist, apreciind că plecarea lui Mocioalcă şi retragerea fostului ministru al Sănătăţii nu vor avea o influenţă asupra scorului de la alegerile parlamentare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Inspectorii de muncă -responsabilităţi suplimentare de la intrarea în vigoare a Legii nr. 55/2020

Inspecţia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, a desfăşurat, în săptămâna 12-17 octombrie 2020, acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 2.638.600 de lei, din care 2.407.100 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul relaţiilor de muncă şi al securităţii şi sănătăţii în muncă. […]