Adrian Ţuţuianu, Pro România: „Nu există niciun fel de strategie de dezvoltare a acestui judeţ!”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, Pro România, a afirmat într-o conferinţă de presă că nu mai există o strategie de dezvoltare a judeţului, prin prisma alocărilor financiare din ultimul an. Acesta susţine că au rămas domenii prioritare şi lucrări neacoperite în unele localităţi şi că, în acelaşi timp, localităţi cu numai 2000 de locuitori au fost tratate preferenţial. Ţuţuianu a dat ca exemple comunele Răzvad şi Răscăieţi, cu proiecte finanţate prin PNDL II în valoare de 21,63 milioane de lei, respectiv 16,32 milioane de lei, în timp ce „Moreni, a doua localitate ca importanţă din judeţ, care este municipiu şi are 20000 de locuitori, a primit 15,34 milioane de lei. Oraşul Găeşti, al treilea ca importanţă, a primit 14,15 milioane de lei. ”
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa a mai spus că nu are nimic nici cu primarii, nici cu comunităţile care au primit bani mai mulţi, fiind vorba doar de criteriile de repartizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

320 locuri de muncă vacante prin reţeaua EURES

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania – 136 locuri de muncă pentru: ajutor electrician, ajutor la curăţenie, bucătar, bufetier, cameristă, chef de partie, chef de rang, conducător tren mărfar, consultant IT, dezvoltator software, electrician, fierar-betonist, îngrijitor […]