Adrian Ţuţuianu, Pro România, despre desemnarea lui Florin Câţu ca premier

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, a comentat pe larg desemnarea lui Florin Cîţu ca premier însărcinat cu formarea noului guvern, apreciind că nu este persoana cea mai nimerită pentru această demnitate:
„În primul rând se vede că Partidul Naţional Liberal şi Ludovic Orban fac aceeaşi greşeală pe care a făcut-o şi PSD: dau cerificate de bună purtare şi împuterniciri în alb. PSD i-a dat o împuternicire în alb lui Liviu Dragnea. Rezultatul s-a văzut, de la 46%

s-a ajuns la 23%, pe greşeli succesive. Astăzi PNL dă împuterniciri în alb preşedintelui României, care se comportă nu doar ca şef al statului ci şi ca şef de partid.”
Adrian Ţuţuianu a vorbit şi despre o relaţie de vasalitate a lui Ludovic Orban faţă de preşedinte şi a exprimat opinia că „persoana domnului Vasile Florin Cîţu a fost aleasă tocmai ca să nu se poată face un guvern. Pentru că este cunoscut faptul că domnul Câţu nu se bucură de foarte multă simpatie printre parlamentari şi sunt câteva lucruri care îl fac nepropozabil pentru această funcţie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 414 locuri de muncă disponibile în această săptămână

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 414 locuri de muncă, din care 19 pentru persoanele cu studii superioare, 340 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 55 de posturi pentru muncitorii necalificaţi. […]