Adrian Ţuţuianu, Pro România Dâmboviţa: Luna viitoare începe prezentarea candidaţilor la funcţia de primar

„Sunt deschis la alianţe electorale punctuale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui. Nu exclud liste comune în anumite localităţi, dar voi fi jucător la masă”, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonator Pro România la nivel judeţean, precizând totodată că, luna viitoare, va prezenta primii 20 de candidaţi la funcţia de primar în Dâmboviţa.
În contextual în care, la Conferinţa Extraordinară de Alegeri a PSD s-a vorbit despre deschiderea pentru o alianţă a

forţelor politice de stânga, Ţuţuianu a adăugat: „Colaborarea cu PSD va depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla la Congres. Este de dorit ca la Congres să fie aleasă o echipă de oameni raţionali, cu o imagine bună şi cu care să poţi dialoga.
Schimbarea pe care trebuie să o facă PSD nu este legată doar de oameni. Trebuie să fie o schimbare care trebuie să privească ideologia partidului, modul în care se raportează la problemele economice, sociale, politice ale societăţii româneşti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

31 ianuarie - ultima zi pentru depunerea cererilor pentru diferenţa de acciză la motorina utilizată în trimestrul IV 2019

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează potenţialii beneficiari că în cursul lunii ianuarie 2020 se depun cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul IV / 2019. Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre […]