Adrian Ţuţuianu, Pro România, condamnă decizia guvernului, de a înjumătăţi valoarea tichetelor aferente Programului „Şcoală după şcoală”

Candidatul Pro România pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a acuzat guvernul de inconsecvenţă şi lipsă de seriozitate, pentru că a decis să reducă la jumătate valoarea tichetelor „Şcoală după şcoală”. A amintit senatorul Pro România că legea a fost promovată chiar de actualul vicepremier, Raluca Turcan, votată de PNL, adoptată cu unanimitate de voturi de Senat şi ulterior promulgată de preşedinte. Asta se întâmpla însă atunci când PNL era în opoziţie:
„Guvernul taie la jumătate valoarea tichetelor pentru „Şcoală după şcoală”. Este un proiect de lege propus cu numai câteva luni înainte de preluarea puterii a PNL-ului în 2019. Proiectul a fost propus de către doamna Turcan, 400 de lei lunar pentru copil, tichete educaţionale. A fost trecut tacit prin Camera Deputaţilor, aprobat în Senat cu unanimitate de voturi. Acum, Guvernul condus de doamna Turcan, în calitate de vicepremier, ne anunţă că taie aceste tichete la jumătate.
Ca să-l citez pe Tudor Arghezi”,una vorbim şi alta fumăm”. Asta arată că în România nu se face politică profesionist, ci o politică gregară, populistă, nenorocită, prin care se încearcă influenţarea opiniei publice fără să-ţi propui să şi pui în aplicare ce ai făcut când erai în opoziţie”, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu, candidat Pro România la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJSU menţine restricţiile la Brăneşti şi introduce măsuri similar la Văleni Dâmboviţa

În ultima şedinţă, au fost aprobate două hotărâri ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, respectiv Hotârărea nr. 27/22 septembrie a.c privind menţinerea restricţiilor/ restricţionarea unor activităţi desfăşurate de agenţii economici pe raza comunei Brăneşti şi introducerea de măsuri similare la Văleni Dâmboviţa, precum şi Hotărârea nr. 28/22 septembrie […]