Published On: mie, apr. 3rd, 2019

Adrian Ţuţuianu, explicaţii privind lista de candidaţi Pro România

nichiduta.ro

Senatorul Adrian Ţuţuianu a răspuns într-o conferinţă de presă comentariilor apărute în spaţiul public, cu referire la absenţa sa de pe lista de candidaţi Pro România pentru alegerile europarlamentare. Ţuţuianu a amintit aici de cei peste 500000 de români care au semnat pentru susţinerea candidaţilor, mult mai mulţi decât ţinta propusă şi că există o decizie clară, anume ca toţi parlamentarii partidului să rămână în ţară, scopul fiind acela de a schimba, după 26 mai, cel târziu după alegerile prezidenţiale, majoritatea parlamentară, începând cu Camera Deputaţilor.
Singurii parlamentari aflaţi pe listă -a mai spus senatorul Adrian Ţuţuianu, sunt Victor Ponta, pentru că este necesar transferul de notorietate de la imaginea unui premier de succes spre partid şi Mihai Tudose, deasemenea fost prim-ministru apreciat. Un alt fost prim-ministru, de această dată din Republica Moldova, Iurie Leancă, este pe lista Pro România pentru că s-a dorit transmiterea unui semnal clar de susţinere, pro european, pentru românii de cealaltă parte a Prutului, la 101 ani de la Unirea cu Ţara.
Reamintim că lista Pro România este deschisă Victor Ponta şi comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Creţu. Aceştia sunt urmaţi Mihai Tudose, Iurie Leancă, Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro