Adrian Ţuţuianu deschide lista Pro România Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor

În această dimineaţă, odată cu depunerea listelor de semnături şi înregistrarea dosarelor, candidaţii Pro România Dâmboviţa au intrat oficial în cursa pentru alegerile parlamentare. La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de Adrian Ţuţuianu, urmat de Popescu Cătălin Vlăduţ, Florina Mureşan, Popescu Adrian, Dumitru Irena, Buţă Răzvan, Bejan Răzvan şi Ciobanu Mihaela.
Pro România Dâmboviţa are listă completă şi la Senat, pe prima poziţie fiind Oana Vlăducă. Tătulescu Cosmin este pe locul al II-lea, urmat de Popa Iulian Aurel, Ioniţă Ioana şi Piperea Adrian.
Coordonatorul Pro România Dâmboviţa a precizat că au fost depuse liste cu peste 22000 de semnături pentru susţinerea candidaturilor şi că „au fost puşi pe liste oameni cu o pregătire profesională bună şi cu rezultate politice, dar mai ales cu perspective de viitor.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Moştenirea Văcăreştilor" -termen prelungit pentru înscrierea în concurs

Având în vedere situaţia cauzată de pandemie şi din dorinţa de a da ocazia cât mai multor pasionaţi de creaţii literare să participe la cea mai longevivă competiţie de gen, Festivalul -Concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor”, s-a luat decizia prelungirii termenului de înscriere. Lucrările sunt aşteptate până la data […]