Adrian Tufuianu: La Congresul de fuziune a fost aprobat Programul „România”, pentru scoaterea ţării din criză

„Pro România îşi propune un scor minim de 10% la alegerile din 6 decembrie, ceea ce înseamnă aproximativ 40 de parlamentari”, a spus Adrian Ţuţuianu, candidat Pro România Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor, la prima conferinţă de presă susţinută după congresul de fuziunecu ALDE.
Adrian Ţuţuianu a fost desemnat unul dintre cei patru prim-vicepreşedinţi ai noii formaţiuni şi, tot la congres a fost aprobat Proiectul „România”, pentru scoaterea ţării din criză.
Printre primele rezoluţii votate la congresul noii formaţiuni politice, Pro România Social Liberal, este nominalizarea lui Victor Ponta pentru funcţia de premier, propunerea venind din partea lui Călin Popescu Tăriceanu.
Revenind la Programul „România”, cele mai importante măsuri, care vor fi condiţii nenegociabile pentru susţinerea viitorului guvern, se referă la asigurarea venitului minim de criză, sprijinirea IMM-urilor, Programul naţional de testare pentru coronavirus, redeschiderea şcolilor, redarea demnităţii şi integrităţii hainei militare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 292 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 292 de locuri de muncă, din care 13 pentru persoanele cu studii superioare, 223 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 56 de posturi pentru […]