Adrian Rădulescu doreşte o campanie electorală civilizată

radulescuPreşedintele PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, a declarat că îşi doreşte o campanie electorală civilizată. „La PMP campania va fi coordonată de la centru, pentru că avem o singură circumscripţie electorală, România. Ne dorim ca, la 25 mai, să devenim, dacă nu un partid parlamentar, măcar europarlamentar”. La nivelul judeţului, dar şi în ţară, PMP va fi sprijinit de Fundaţia Mişcarea Populară, care va avea observatori în toate secţiile electorale.
Atât Adrian Rădulescu cât şi Iulian Brezeanu, preşedintele FMP Dâmboviţa, au condamnat reacţia vehementă a PDL vizavi de cazul deputatului Florin Popescu „mai ales că era campania PDL-ului”, iar remarca lui Vasile Blaga, la adresa Elenei Udrea, care ar fi schimbat doar tocurile de la pantofi, a fost catalogată drept „bădărănie” specifică unor „hoţi care au fugit cu urna de voturi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂ LE ARĂTĂM UNDE ESTE CAPITALA! CSM Târgovişte - CSM Bucureşti. Astăzi, ora 18.00, Sala Sporturilor din Târgovişte

CS Municipal Târgovişte are o şansă bună de a ocupa locul al cincilea la finalul campionatului de volei feminin. Dâmboviţencele au condus cu 2-0 în seria cu trupa din Capitală, dar în ultimele două jocuri bucureştencele au reuşit să egaleze situaţia. Ce-i drept, meciurile din Sala „Unirea”, din Dobroeşti s-au […]