ADMITEREA LA SEMINARUL TEOLOGIC SF. IOAN GURĂ DE AUR DIN TÂRGOVIŞTE

SEMINARCu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, în zilele de 25 şi 26 mai 2015, va avea loc înscrierea candidaţilor pentru examenul de admitere la Seminarul Teologic Sf. loan Gură de Aur din Târgovişte.
Sunt scoase la concurs un număr de 28 de locuri pentru specializarea teologie. Examenul va avea loc în zilele de 27 şi 28 mai a.c. şi va consta dintr-un examen medical şi susţinerea probelor de aptitidini (muzică şi religie).
Totodată, în zilele de 20-30 mai 2015, va avea loc şi înscrierea elevilor care doresc să urmeze cursurile acestei şcoli din clasa a V-a, pe baza concursului de dosare. Precizăm că pentru înscriere, aici, condiţiile sunt următoarele: media generală a claselor V- VIII: minim 7.00; media la purtare a claselor V- VIII: minim 9.00, şi vizita medicală care are caracter obligatoriu şi eliminatoriu.
Admiterea la profilul filologie, pentru cele 28 de locuri, se se va face computerizat, conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, cei interesaţi având posibilitatea alegerii acestui profil după fişa de înscriere.
Alte informaţii pot fi solicitate de la secretariatul seminarului, la numărul de telefon 0245-614-505 sau de pe siteul şcolii http://seminarultgv.xhost.ro/
Amintim faptul că Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgovişte a fost înfiinţat în anul 1992 şi are în prezent 325 de elevi.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Turmentaţi de alcool s-au urcat la volan

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din Moroeni. întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. […]