Published On: vin, feb. 15th, 2019

Administratorul unei societăţi din Mătăsaru, reţinut de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice

nichiduta.ro

Miercuri, 13 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, un bărbat din satul Teţcoiu, comuna Mătăsaru, bănuit de comiterea unor fapte de evaziune fiscală.
Joi, 14 februarie, cel în cauză a fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada octombrie 2012-iunie 2014, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din localitate, ar fi omis să evidenţieze în contabilitate operaţiunile derulate cu şapte agenţi economici şi veniturile obţinute în urma acestora.
De asemenea, bănuitul ar fi înregistrat operaţiuni nereale, respectiv cheltuieli cu achiziţii de mărfuri şi prestări de servicii. Prejudiciul creat este estimat la 1.687.168 de lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro