Adio, optimi! Chindia TARGOVIŞTE – BRAŞOV 1-3 (0-2)

Mihai ROŞOIU

chindiaAu marcat: Dobre / L. Ganea, Santos, H. Popa
Chindia: Cristică -Pătru (c), Ispas, Vătavu, C. Dinu, Penescu, Voinea, Anton, Dobre, Cherchez, D. Popa. Rezerve: Chiş -Cernea, Grigore, B. Dinu, Parghel, Săndulescu, Roman. Antrenor: Nicu Croitoru.
FC Braşov: Mutu -Vagner, Diogo Santos, Frâncu, Barna, Buga, C. Munteanu (c), Cristea, Ciocâlteu, L. Ganea, ţâră. Rezerve: Marinescu – Străuţ, Moraru, Remeş, Petriş, H. Popa, Grigoraş. Antrenor: Adrian Szabo.
Chindia n-a mai produs surpriza aşa cum s-a întâmplat în urmă cu un sezon, când reuşea să ajungă până în optima. FC Braşov a fost o nucă mult prea tare, dar chiar şi aşa, Târgoviştea nu s-a făcut de râs. A marcat o dată în faţa unei echipe la care evoluează foşti fotbalişti de naţională, a ţinut tensiunea ridicată până spre final şi a ajuns până în 16-imi, fază interzisă, de obicei, trupelor din Liga a III-a.
Pentru băieţii lui Croitoru meciul din campionat cu SCM Piteşti este mult mai important, iar trei puncte în faţa argeşenilor pot ajuta la ieşirea din anonimat a fotbalului târgoviştean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CS Municipal Târgovişte a ratat calificarea în sferturile Cupei României DEZASTRU! ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe - CS Municipal Târgovişte 86 - 60 (23 - 25, 20 - 12, 24 - 13, 19 - 10)

Echipa cu cele mai multe cupe ale României în vitrină a fost eliminată din competiţia în care era specialistă încă din primul tur. Aşa ar putea fi sintetizată prestaţia echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovşte în dubla manşă cu Sepsi Sf. Gheorghe. În termeni jurnalistici a fost un […]