Acuzaţii pentru jucătorii lui Dinamo în meciul cu Chindia

Mihai ROŞOIU

Dinamo a ratat şansa de a prinde un loc în barajul care ar fi dus-o la un meci de calificarea în Conference League, remizând cu Chindia, 0-0.
Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a fost întrebat direct cum se explică tragerile de timp din final. Au ştiut sau nu jucătorii ce miză avea o victorie?
„Cum să nu ştie jucătorii regulamentul? Cum să nu ştim despre ce e vorba? Atâts-aputut! Jucătorii erau epuizaţi fizic şi psihic. Din punct de vedere mental, a fost un sezon foarte greu.
Jucătorii şi-au dorit să câştige, iar în prima parte a meciului am avut ocazii! Nu se pune problema să nu se fi ştiut ce ar fi însemnat o victorie”, a spus Mario Nicolae pentru Gazeta Sporturilor.
„E devreme de spus că pregătim sezonul. Dar toată lumea e concentrată pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor. Vom discuta săptămâna viitoare cu jucătorii pentru a vedea care e dorinţa lor şi pentru a vedea ce îşi doresc. Trebuie să începem să ne mişcăm. Din punctul nostru de vedere, Dusan este antrenorul nostru pentru sezonul viitor, iar el deja schiţează strategia”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A RATAT TRANSFERUL LA DINAMO, DAR NU REGRETĂ

Marian Aioani (21 de ani), convocat la echipa naţională U23 pentru turneul pre-olimpic din Spania, nu regretă că nu a ajuns să evolueze pentru Dinamo.Tânărul portar al Chindiei Târgovişte s-a aflat în trecut pe radarul lui Dinamo, dar dâmboviţenii au împiedicat transferul, fiind nemulţumiţi de propunerea „câinilor roşii”.Aflat în cantonamentul […]