Acuzaţii pentru jucătorii lui Dinamo în meciul cu Chindia

Mihai ROŞOIU
0 0

Dinamo a ratat şansa de a prinde un loc în barajul care ar fi dus-o la un meci de calificarea în Conference League, remizând cu Chindia, 0-0.
Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a fost întrebat direct cum se explică tragerile de timp din final. Au ştiut sau nu jucătorii ce miză avea o victorie?
„Cum să nu ştie jucătorii regulamentul? Cum să nu ştim despre ce e vorba? Atâts-aputut! Jucătorii erau epuizaţi fizic şi psihic. Din punct de vedere mental, a fost un sezon foarte greu.
Jucătorii şi-au dorit să câştige, iar în prima parte a meciului am avut ocazii! Nu se pune problema să nu se fi ştiut ce ar fi însemnat o victorie”, a spus Mario Nicolae pentru Gazeta Sporturilor.
„E devreme de spus că pregătim sezonul. Dar toată lumea e concentrată pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor. Vom discuta săptămâna viitoare cu jucătorii pentru a vedea care e dorinţa lor şi pentru a vedea ce îşi doresc. Trebuie să începem să ne mişcăm. Din punctul nostru de vedere, Dusan este antrenorul nostru pentru sezonul viitor, iar el deja schiţează strategia”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A RATAT TRANSFERUL LA DINAMO, DAR NU REGRETĂ

Marian Aioani (21 de ani), convocat la echipa naţională U23 pentru turneul pre-olimpic din Spania, nu regretă că nu a ajuns să evolueze pentru Dinamo.Tânărul portar al Chindiei Târgovişte s-a aflat în trecut pe radarul lui Dinamo, dar dâmboviţenii au împiedicat transferul, fiind nemulţumiţi de propunerea „câinilor roşii”.Aflat în cantonamentul […]