Published On: joi, iul. 19th, 2018

Acuzat de viol şi violare de domiciliu

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani, din Nucet, a fost victima unui viol.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 33 de ani, tot din Nucet.
În sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 15 spre 16 iulie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate şi, prin constrângere, ar fi determinat-o să întreţină raporturi sexuale cu el.
Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a primit 60 de zile de control judiciar. Pentru că agresorul nu a recunoscut nimic în faţa poliţiştilor, oamenii legii au desfăşurat şi o percheziţie la domiciliul bănuitului. Ba mai mult, bărbatul a fost dus şi la detectorul de minciuni unde a picat testul.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro