Acumularea deșeurilor de pe raza Lacului Pucioasa și a gradului de colmatare al acestuia


În Sala Unirii, a avut loc ședința Colegiului Prefectural, condusă de către subprefectul județului Dâmbovița, Ana Maria Dragotă Zamfir, având pe ordinea de zi următoarele: Evoluția veniturilor bugetare în primul semestru al anului 2021 comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, reducerea evaziunii fiscale și a economiei subterane –

Informare privind principalele rezultate ale activității de inspecție fiscală din cadrul AJFP Dâmbovița în semestrul I 2021- prezentată de către domnul Popa Gheorghe- Șef administrație adjunct colectare în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița.
Raport de evaluare a activităților desfășurate de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Basarab I” în semestrul I al anului 2021-prezentat de către Șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița, domnul lt. col. Florea Cristian.
Bilanțul activității APIA Dâmbovița la finele celei de-a 15-a campanii de sprijin acordat fermierilor, plățile directe – inputuri valoroase pentru o agricultură performantă, gradul de absorbție a fondurilor europene în campania 2020 – prezentat de către directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița, doamna CorinaAlexandrina Gârleanu.
La punctul Diverse, având în vedere atenționările hidro-meteo-rologice emise în ultimele zile și informările cu privire la situația de fapt, subprefectul Ana Maria Dragotă Zamfir a solicitat directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmbovița, Dănuț Bâzgu, o informare cu privire la situația generată de acumularea deșeurilor de pe raza Lacului Pucioasa precum și a gradului de col-matare al acestuia. Totodată a solicitat comisarului șef al Gărzii Naționale de Mediu- Comisariatul Județean Dâmbovița, Nițu Petre o verificare în teren a aspectelor sesizate de către instituția noastră.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Atenție la scăldat

Temperaturile ridicate anunțate și pentru perioada următoare vă pot face pe unii dintre dumneavoastră să alegeți să vă răcoriți mergând la scăldat. Pentru ca acest lucru, să nu vă pună în pericol viața, vă rugăm să țineți cont de câteva sfaturi care vă pot salva viața: scăldați-vă doar în locuri […]