Published On: lun, iul. 8th, 2013

Acum e clar pentru toată lumea: CHINDIA ESTE ÎN LIGA A III-A

nichiduta.ro

Chindia TargovisteConducerea Chindiei spera ca în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal să se discute şi subiectul care viza componenţa celor două serii ale ligii secunde, Mihai Trifan şi chiar Gică Popescu erau ferm convinşi că mai marii fotbalului românesc vor lua decizia măririi numărului de echipe din al doilea eşalon, doar că altele au fost priorităţile federalilor, dovadă şi comunicatul de presă emis după încheierea şedinţei de sâmbătă.
Întrunit azi, 6 iulie a.c., la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, printre altele:
1. Au fost aprobate clasamentele finale ale competiţiilor, organizate de FRF, Campionatul Naţional Liga a 2-a, Campionatul Naţional Liga a 3-a, campionatele de juniori, fotbal în sală şi fotbal feminin, ediţia 2012-2013.
2. S-a luat act că SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA a obţinut, ca urmare a Deciziei TAS, licenţa pentru sezonul 2013/2014, urmând a participa în Campionatul Naţional Liga I şi în proxima ediţie a acestuia. 3. A fost stabilit sistemul com-petiţional pentru sezonul 2013/2014, Liga I urmând a fi alcătuită din 18 echipe. Decizia a fost luată cu 7 voturi pentru şi unul împotrivă.
4. Pentru completarea celui deal 18-lea loc, Comitetul Executiv a hotărât, tot cu 7 voturi pentru şi unul contra, organizarea unui joc de baraj între SC Fotbal Club Rapid Bucureşti SA şi CS Concordia Chiajna. Precizăm că acest joc de baraj se va desfăşura într-o singură manşă, pe teren neutru, în data de 13.07.2013, începând cu ora 21.00, urmând a se comunica în timp util şi locul de desfăşurare a acestuia.
5. Cuantumul taxelor şi vizelor, astfel cum au fost acestea completate în şedinţele anterioare ale Comitetului Executiv, rămân nemodificate pentru sezonul competiţional 2013/2014.
6. A fost aprobată componenţa nominală a Comisiilor FRF în conformitate cu art. 41 din Statut.
7. A fost aprobată componenţa nominală a Comisiei de Disciplină, Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor şi a Comisiei de Recurs a FRF. Pentru a accesa componenţa 8. Au fost aprobate modificări şi completări ale Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice , Regulamentului privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, Regulamentului Disciplin şi Regulamentului privind Agenţii de Jucători.
Aşa că până la viitoarea întrunirea a Comitetului Executiv al FRF, Chindia este oficial echipă de Liga a IlI-a.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro