Published On: joi, feb. 22nd, 2018

Activităţi pentru prevenirea traficului de persoane, printre elevii de la Şcoala Gimnazială Specială din Târgovişte

nichiduta.ro

Structura de prevenire a criminalităţii şi specialişti din cadrul Centrului Regional Ploieşti al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, au avut o întâlnire cu elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială Specială din Târgovişte şi au purtat discuţii pentru prevenirea traficului de persoane.
În cadrul activităţii informativ-preventive, în vederea creşterii gradului de conştientizare a tinerilor asupra acestui fenomen, poliţiştii le-au prezentat beneficiarilor dimensiunile şi formele de manifestare, cauzele şi consecinţele traficului de persoane.
Astfel, prin intermediul filmelor educative prezentate şi studiilor de caz, elevii au putut afla adevărata dimensiune a acestei forme de criminalitate. La finalul întâlnirii, elevii au adresat întrebări referitoare la victime, modalităţile de soluţionare a unor astfel de cazuri şi instituţiile la care pot apela în cazul în care se simt în pericol.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro