Activităţi pentru informarea elevilor din Tărtăşeşti

Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, împreună cu cei de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Poliţia Oraşului Răcari şi Secţia nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti, au desfăşurat activităţi informativ-preventive la unităţile de învăţământ de pe raza localităţii Tărtăşeşti.
Astfel, poliţiştii au discutat cu elevii, adresându-le recomandări atât cu privire la protecţia bunurilor personale, reducerea implicării în evenimente negative, reducerea fenomenului de bullying, cât şi în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de protecţie individuală, în contextul epidemiologic actual.
Totodată, cadrele didactice au fost instruite cu privire la necesitatea supravegherii şi îndrumării corespunzătoare a elevilor pentru siguranţa acestora.
De asemenea, având în vedere contextul actual, poliţiştii au controlat 4 microbuze de transport şcolar şi au avertizat 11 persoane, aflate în zona adiacentă unităţilor de învăţământ, cu privire la respectarea regulilor de protecţie individuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reţinut pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal.Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea de măsuri preventive. […]