Activităţi pentru informarea elevilor din Niculeşti şi Ciocănari

Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, împreună cu cei de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi de la Secţia nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu, au desfăşurat activităţi informativ-preventive la şcolile de pe raza localităţilor Niculeşti şi Ciocănari.
Astfel, poliţiştii au discutat cu elevii, informându-i atât despre comportamentul pe care trebuie să îl adopte pentru creşterea gradului de siguranţă personală, reducerea implicării în evenimente negative, cât şi despre măsurile de protecţie individuală în contextul epidemiologie actual.
Totodată, cadrele didactice au fost instruite cu privire la necesitatea supravegherii şi îndrumării corespunzătoare a elevilor pentru siguranţa acestora.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii sunt la datorie în permanenţă

Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării următoarelor meciuri de fotbal din Campionatul Naţional 2020 – 2021, astfel: CSM Flacăra Moreni – ACS FC Academica Clinceni 2, meci de liga a IlI-a, vineri, 23 octombrie a.c., începând cu ora 15.00, pe Stadionul „Flacăra” din […]