Activitate de informare anticorupţie desfăşurată la Direcţia de Asistenţă Socială Târgovişte – Clubul Pensionarilor

În scopul creşterii gradului de educaţie anticorupţie şi a simţului civic precum şi în vederea fundamentării unui comportament integru în rândul populaţiei, în baza Ordinului nr. 119 din 2017 privind organizarea activităţilor cu caracter preventiv în domeniul ordinii şi siguranţei publice desfăşurate de structurile Ministerului Afacerilor Interne, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dâmboviţa împreună cu ofiţerii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat la data de 09.05.2018, activităţi de informare ce au constat în promovarea unor mesaje cu conţinut informativ-preventiv anticorupţie şi prezentarea unor aspecte privind identitatea instituţională a D.G.A. şi competenţele acesteia. Activitatea s-a desfăşurat la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Târgovişte – Clubul Pensionarilor.
Reamintim că la nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, al cărui sediu se află în municipiul Târgovişte, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.
Cetăţenii judeţului Dâmboviţa care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la Call Center anticorupţie 0800806806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OFSD Târgovişte şi OFSD Giurgiu au făcut schimb de experienţă

OFSD Târgovişte a fost gazda unei delegaţii de la structura similară din Giurgiu a PSD. Delegaţia condusă de deputatul Elena Dinu, preşedinte OFSD Giurgiu, s-a întâlnit cu reprezentante ale OFSD Târgovişte. Au fost şi invitate de la centru, Maria Lazăr, secretarul OFSD şi Manuela Catrina, preşedinte Organizaţia de Femei din […]