Acţiunile pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 continuă

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub autoritatea Instituţiei Prefectului şi în colaborare cu celelalte instituţii de la nivel teritorial, au organizat noi acţiuni în vederea verificării modului în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pan-demiei de COVID-19.
Au fost efectuate verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane – pieţe, centre comerciale, restaurante, terase, dar şi în mijloacele de transport public în comun, fiind organizate 29 de acţiuni punctuale.
Au fost legitimate peste 1.900 de persoane şi au fost aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020.
Acţiunile organizate au vizat şi controlul mijloacelor de transport persoane, fiind controlate 175 astfel de autovehicule, în vederea asigurării unui climat de siguranţă pentru călători.
Obiectivul urmărit în cadrul acţiunilor desfăşurate este siguranţa cetăţenilor, iar acţiunile pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 continuă, forţele de ordine fiind permanent la datorie.
Recomandăm cetăţenilor, pentru siguranţa acestora şi a celor din jur, să poarte masca de protecţie corespunzător, să păstreze distanţa faţă de cei din jur şi să respecte măsurile impuse de autorităţi în contextul actual.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Indiferent de scenariu, elevii cu cerinţe educaţionale speciale se pot întoarce în efectiv complet, fizic, la şcoală, după vacanţa de Paşte

Elevii din clasele terminale din învăţământul gimnazial şi liceal, a VIII-a şi a XII-a/a XIII-a, profesional şi postliceal se pot întoarce în efectiv complet, fizic, la şcoală, din 10 mai, indiferent de scenariul în care este localitatea. La fel şi elevii cu cerinţe educaţionale speciale, a decis în această seară […]