Acţiunile de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Sars-CoV-2 au continuat la nivelul judeţului Dâmboviţa

Sub autoritatea instituţiei Prefectului, echipe mixte de control, formate din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi reprezentanţi ai inspectoratului Teritorial de Muncă, inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, au continuat controale, în zonele aglomerate, pentru verificarea respectării prevederilor legale în perioada stării de alertă, în scopul prevenirii şi limitării răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Astfel, la nivelul judeţului Dâmboviţa, au fost organizate 12 acţiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 187 de obiective/locaţii, 220 mijloace de transport, din care 78 mijloace de transport public în comun, şi au fost legitimate 225 de persoane.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.800 de lei, astfel:

  • 63 sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;
  • 9 sancţiuni pentru nerespectarea

prevederilor Legii 61/1991 în context COVID – 19;

  • 8 sancţiuni pentru fapte de natură economică în context COViD – 19;
    Le mulţumim cetăţenilor care au înţeles necesitatea şi importanţa respectării măsurilor impuse pentru prevenirea COVID-19.
    Vă amintim de TELVERDE -0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COViD-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a semnat contractul pentru execuţia lucrărilor din lotul III al celui mai mare proiect de infrastructură rutieră din judeţ

S-a semnat contractul de execuţie a lucrărilor cuprinse în lotul iii al proiectului finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 „Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 şi DJ 101B, pe traseul limită Judeţ Prahova -Moreni – Gura Ocniţei – Răzvad – Ulmi […]