Acţiuni pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Specialişti în domeniul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi jandarmii montani de la Postul Peştera au desfaşurat weekendul trecut o serie de activitaţi informativ-pre-ventive în cadrul unor acţiuni comune de prevenire a raspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populaţiei.
Acţiunile au fost organizate în cooperare cu voluntari de la Crucea Roşie -Filiala Dâmboviţa, în zona adiacenta şi în incinta noului mall din municipiul Târgovişte, precum şi în locuri de recreere populate cu turişti, din Munţii Bucegi (Padina-Peştera).
Activitaţile au avut ca scop conştientizarea şi responsabilizarea cetaţenilor cu privire la respectarea masurilor de protecţie sanitara, dar şi de protejare a persoanelor din jur împotriva infectarii cu virusul SARS-CoV-2.
Totodata, jandarmii au purtat discuţii cu cetaţenii şi le-au distribuit materiale informative privind respectarea distanţarii fizice şi a regulilor necesare limitarii raspândirii coronavirusului.
În cadrul acţiunilor comune au fost distribuite peste 300 de pliante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RAZIE ÎN JUDEŢUL DÂMBOVIŢA

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în colaborare cu efective de jandarmi, poliţişti locali şi reprezentanţi Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţa al cetaţeanului, reducerea riscului rutier şi verificarea respectarii prevederilor legale referitoare la prevenirea raspândirii virusului Sars Cov 2.Astfel, […]