Published On: mar, feb. 12th, 2019

ACŢIUNI PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR RUTIERE LA TRECERILE LA NIVEL CU CALEA FERATĂ

nichiduta.ro

Poliţiştii de la rutieră şi de la transporturi au desfăşurat, timp de o zi, în toată ţara, o acţiune pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor de circulaţie soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale însemnate ce au loc la trecerile la nivel cu calea ferată.
Astfel, săptămâna trecută, au fost organizate acţiuni punctuale, la nivel naţional, fiind aplicate aproape 3.500 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 603 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.
Pe durata activităţilor, poliţiştii au reţinut 283 de permise de conducere, dintre care 90 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată şi 36 pentru depăşiri neregulamentare în zona trecerile la nivel cu calea ferată.
De asemenea, au fost retrase 80 de certificate de înmatriculare, pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare. Totodată, au fost constatate 21 de infracţiuni pentru încălcarea normelor rutiere. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro